Homie.cz

Pedrali Jasanová barová židle Babila 2702 65 cm

Tento unikátní kousek Pedrali Jasanová barová židle Babila 2702 65 cm od společnosti se zárukou kvality Pedrali jednoduše můžete získat zrovna dneska za báječnou cenu! Momentálně k dispozici za 8 225 Kč.
EAN: 2702_FR_BI100
Pedrali Jasanová barová židle Babila
Přejít do obchodu »
Značka: Pedrali
8 225

Bílá barová židle Babila je vhodným posezením do moderních kuchyní i společných firemních prostor. Nadchne vás především svým čistým a přímým designem a nadčasovým minimalistickým tvarem. Konstrukce i sedák barové židle Babila je vyrobený ze dřeva, stupačka v dolní části židle z lakovaného hliníku. Díky stabilnosti bude tato židle příjemným společníkem na pohodové barové posezení.

Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

 

 

Další parametry: Výška 65 cm. Šířka 34,5 cm. Hloubka 32 cm. Výška sedu 65 cm. Podnož a sedák Jasanové dřevo. Stupačka Bíle lakovaný kov. Certifikace Proti poškrábání. Hmotnost 3,6 kg. EN norma EN 16139:2013 level 2, extreme. Barva Bílá.